mesin karét kalayan cara slide - Cina Huacheng hidrolik Electromechanical

mesin karét kalayan cara slide

Pondok Description:

XLB-Y karét runtuyan mesin vulcanizing pencét dilarapkeun ka vulkanisasi molding rupa produk kapang karét terus pencét molding produk thermosetting lianna. Fitur: ◆ gancang-buka kapang fitur efisiensi produksi tinggi na Ngonci slow ngajaga kapang anu; ◆ otomatis move-di-na-kaluar na ejecting unit ngamungkinkeun inténsitas kuli low; ◆ klep konvensional sarta klep sabanding mangrupakeun pilihan; canggih tur rasional konfigurasi minyak-cara anu hemat energi; ◆ Sistim Electric adopts purwakarta jeung t ...


jéntré produk

Tags produk

XLB-Y karét runtuyan mesin vulcanizing pencét dilarapkeun ka vulkanisasi molding rupa produk kapang karét terus pencét molding produk thermosetting lianna.

Fitur:

◆ kapang gancang-buka pitur efisiensi produksi tinggi na Ngonci slow ka

   ngajaga kapang anu;

◆ otomatis move-di-na-kaluar na ejecting unit ngamungkinkeun inténsitas kuli low;

◆ klep konvensional sarta klep sabanding mangrupakeun pilihan; canggih tur

   rasional konfigurasi minyak-cara anu hemat energi;

◆ Sistim Electric adopts purwakarta na touch layar interaksi lalaki-mesin.

◆ 2RT / 3RT / 4RT keur pilihan;

◆ mesin Tunggal tur mesin ganda pikeun pilihan;

dioperasikeun:

◆ Dua pilihan fnr kapang-mindahkeun puseur sarta balik ka arah kapang-mindahkeun

 barang

 kamanunggalan

XLB-
Y1000

XLB-
Y1000

XLB-
Y1000B

XLB-
Y1000A

XLB-
Y1500

XLB-
Y1600

XLB-
Y2000B

XLB-
Y2500

XLB-
Y3000

XLB-
Y4000A

XLB-
Y4000B

XLB-
Y5000

XLB-
Y6000

Kapang-tumerapna gaya

KN

1000

1000

1000

1000

1500

1600

2000

250

3000

4000

4000

5000

6000

Max. tekanan gawé

Mpa

21

21

21

21

21

21

21

21

21

21

21

21

21

    blok stroke

mm

250

300

300

300

250

300

250

250

250

400

500

500

500

    Ukuran plat panas

mm

400 * 400

420 * 420

450 * 450

500 * 500

450 * 450

520 * 540

520 * 540 600 * 600

600 * 600 650 * 600

650 * 650

800 * 800

1000 * 1000

1000 * 1000

1200 * 1200

 Max. jarak plat panas

mm

0 ~ 300

280 ~ 440

270 ~ 400

190 ~ 400

180 ~ 360

200 ~ 420

180 ~ 240

180 ~ 420

200 ~ 420

700

700

700

800

    kakuatan motor

KW

4

4

4

4

5,5

5,5

5,5

5,5 / 7,5

7,5

11

11

15

15


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    alamat
    No.28, Shunke Rd, Yangming Élmu & Téhnologi Parabot, Yuyao, Zhejing, Cina
    Surélék
    hc@hc-machine.com
    telepon
    0086-574-62501510 0086-574-62501520
    WhatsApp Online Chat!