FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

What’s requipments do you have?

Our company specialized in Thermosetting material molding, manufacture rubber silicone molding machine, injection molding machine, transfer molding machyine. BMC injection molding machine LSR injection molding machine.

Sabaraha lami geus perusahaan geus ngadegkeun?

Our company established in 1992.

Naon nu aya jaminan ti mesin anjeun?

Ngeunaan sataun.

Naon wayah kiriman mesin anjeun?

10-60 work days

Which countries have you exported?

We have export to many ccountries,  Russia, Ukraine, Turkey, Pakistan, South Afria, Egypt, Poland, Germany, Korea,USA, Brazil , Peru, Mexico, Indonesia, India, Vietnam, Tailand...

Kumaha ngeunaan jasa saatos-diobral?

Pikeun konsumén meuli produk urang, urang nyadiakeun aranjeunna latihan bébas ambéh maranéhanana bisa make jeung mertahankeun mesin nu mandiri. Urang bakal ngajawab sual customer urang dina téhnologi dina jangka waktu. Lamun diperlukeun, kami baris nawiskeun hidayah dina loka.

Bisa nyadiakeun hidayah teknis bébas lamun nasabah peryogi alat anyar.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?




ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
No.28, Shunke Rd, Yangming Élmu & Téhnologi Parabot, Yuyao, Zhejing, Cina
Surélék
hc@hc-machine.com
telepon
0086-574-62501510 0086-574-62501520
WhatsApp Online Chat!