FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon karét mesin anjeun gaduh?

Urang pabrik utama ngahasilkeun karét pencét mesin, mesin vakum karét, karét mesin mindahkeun, mesin karét suntik molding jeung saterusna.

Sabaraha lami geus perusahaan geus ngadegkeun?

Urang kudu leuwih ti 27 taun di sawah mesin karét.

Naon nu aya jaminan ti mesin anjeun?

Ngeunaan sataun.

Naon wayah kiriman mesin anjeun?

Ngeunaan dua bulan sanggeus nampi titipan Anjeun.

Dimana pasar utama anjeun?

pasar utama urang téh Rusia, AS, Turki, Mid-wétan, Brazil, Pakistan, Peru jeung saterusna.

Kumaha ngeunaan jasa saatos-diobral?

Pikeun konsumén meuli produk urang, urang nyadiakeun aranjeunna latihan bébas ambéh maranéhanana bisa make jeung mertahankeun mesin nu mandiri. Urang bakal ngajawab sual customer urang dina téhnologi dina jangka waktu. Lamun diperlukeun, kami baris nawiskeun hidayah dina loka.

Bisa nyadiakeun hidayah teknis bébas lamun nasabah peryogi alat anyar.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?




ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
No.28, Shunke Rd, Yangming Élmu & Téhnologi Parabot, Yuyao, Zhejing, Cina
Surélék
hc@hc-machine.com
telepon
0086-574-62501510 0086-574-62501520
WhatsApp Online Chat!