BMC suntik Mesin Double stasiun - Cina Huacheng hidrolik Electromechanical

BMC suntik Mesin Double stasiun

Pondok Description:

data Téknis Utama


jéntré produk

Tags produk

T1

t2

data Téknis Utama

t3


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    ngahubungan kami

    Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
    alamat
    No.28, Shunke Rd, Yangming Élmu & Téhnologi Parabot, Yuyao, Zhejing, Cina
    Surélék
    hc@hc-machine.com
    telepon
    0086-574-62501510 0086-574-62501520
    WhatsApp Online Chat!