Tentang Kami

gx

Yuyao huacheng hidrolik kakuatan ko., LTD. Nyaéta parusahaan profésional anu geus dipelak nepi di reformasi jeung lawang nepi Cina. Pikeun 23 taun heubeul kiwari, kaluaran taunan nepi ka leuwih ti 1000 saban taun, 20% nu ekspor ka luar negeri, bahan thermosetting ngabentuk set lengkep rarancang jeung manufaktur prosés, kaasup mesin karét, mesin karét vulcanizing, mesin suntik karét , mesin karét, mesin karét, alat-alat suntik karét, vakum mesin vulcanizing, BMC mesin suntik, mesin suntik silicone cair, karét hidrolik mesin molding, karét mesin suntik molding, segel minyak vakum mesin vulcanizing, jsb, mesin huacheng di industri ngabogaan considerable reputasi na jasa kualitas derajat husus.

parusahaan urang salawasna listens ka konsumén urang pikeun ningkatkeun opini urang, sarta urang coba pangalusna kami pikeun ngajawab sarat konsumén urang.

parusahaan urang terus ngawanohkeun rarancang jeung manufaktur canggih tim na konsep, geus dibentuk ku parusahaan ti Taiwan, Jepang, insinyur teknis Hongkong parusahaan leuwih ti 10 jalma, sarta geus dilengkepan sarana processing canggih, ti kualitas produk, suitability, stabilitas, automation, kaamanan, panyalindungan lingkungan, jsb, kampanye komprehensif, dina hadir konsumén urang pisan nu sagala usaha asing na usaha kawentar domestik, basa customer urang jeung perasaan beuki loba tinggi-tungtung, dina aspék jasa saatos-jualan: urang turutan prinsip jasa munggaran.

Susunan tombol gawé parusahaan urang urang nyaeta: hiji, miara customer heubeul alus; 2. Kudu alus dina ngahasilkeun sarta ngahasilkeun produk; Tilu produksi, urang terang tina kapercayaan tina loba nasabah boga parusahaan huacheng kiwari, ngan aya kiwari huacheng brand, urang salawasna nempatkeun syarat nu klien 'sarta layanan dina posisi penting, 23 taun, parusahaan kuring leuwih ti sapuluh taun ka pengker kami resep customer jasa di tempat.

parusahaan kuring kana bahan thermosetting ngabentuk industri leuwih ti dua puluh taun, keur loba usaha kawentar dina industri téh nasabah parusahaan, kayaning panerapan tinggi listrik, panerapan listrik gree, haier panerapan listrik, listrik wolong, brilliance BMW, Jepang Jiangsu Jiang Perkakas listrik sarta saterasna seueur dinten euyeub, utamana pikeun panerapan listrik proyék automation produksi gree, ku nungtut ketat ampir 10 rounds tina ujian, pamariksaan, review komunikasi, sarta ahirna meunang nawar nu geus sukses, meunang komentar nguntungkeun unanimous of gree panerapan listrik automation group ngarah , proyék automation gree sahiji parusahaan urang téh pamutahiran badag.

Salaku waragad kuli kanaékan sarta denda standarisasi kualitas produk, sarat pakakas téh efisiensi tinggi, kaamanan, automation, stabilitas, panyalindungan lingkungan, nu total trend ti ngahasilkeun tinggi, ogé kanyamanan sahiji operasi nempatkeun pamundut maju luhur, ieu tim kami nu gemblengna rencana desain na pabrik alat-alat.
Dina sababaraha taun hareup, parusahaan kuring bakal, unggal waktos, pikeun konsumén anyar jeung heubeul nyadiakeun jasa kualitas, sarta salajengna ngalengkepan proyék péngkolan-konci leuwih lengkep, pikeun mastikeun yén konsumén jeung usaha nu leuwih leutik keur ngalengkepan nilai badag. Tur ngiringan aktip dina sagala jinis produk karét sarta bahan thermosetting ngabentuk industri pakakas canggih panalungtikan téhnologi sarta ngembangkeun bisnis sampurna, ngadéngékeun pamanggih nasabah, sarta nyerep bubuka téhnologi asing jeung alat, digabungkeun jeung tingkat kualitas urang, nu huacheng kana industri karet jeung pabrik thermosetting bahan parabot molding sahiji merek tinggi-tungtung. Urang tulus diondang sadayana ahli nu ngarah kana parusahaan urang pikeun panalungtikan tur hidayah, sarta masihan parusahaan urang a promotion badag.

 




ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
No.28, Shunke Rd, Yangming Élmu & Téhnologi Parabot, Yuyao, Zhejing, Cina
Surélék
hc@hc-machine.com
telepon
0086-574-62501510 0086-574-62501520
WhatsApp Online Chat!