produk Kaunggulan

  • 1karét segel mesin suntik nyambung

    karét segel mesin suntik nyambung
  • 2mesin suntik BMC

    mesin suntik BMC
  • 3FIFO mesin suntik karét

    FIFO mesin suntik karét
  • ab1
  • Z [8 {L`2 [ZUXHF8S14) UU (OL
  • XY

Tentang Kami

Yuyao huacheng hidrolik kakuatan ko., LTD. Nyaéta parusahaan profésional anu geus dipelak nepi di reformasi jeung lawang nepi Cina. Pikeun 23 taun heubeul kiwari, kaluaran taunan nepi ka leuwih ti 1000 saban taun, 20% nu ekspor ka luar negeri, bahan thermosetting ngabentuk set lengkep rarancang jeung manufaktur prosés, kaasup mesin karét ....

Diajar deui


ngahubungan kami

Kami salawasna siap ngabantu you.There seueur cara ngahubungan you.You bisa teundeun urang di garis. Masihan kami panggero atawa ngirim hiji email.choose naon cocog maneh paling.
alamat
No.28, Shunke Rd, Yangming Élmu & Téhnologi Parabot, Yuyao, Zhejing, Cina
Surélék
hc@hc-machine.com
telepon
0086-574-62501510 0086-574-62501520
WhatsApp Online Chat!