Karet siji liwat mesin - China Huacheng Hydraulic electromechanical

Karet siji liwat mesin

Short Description:

XLB-Y karet seri mesin vulcanizing penet aplikasi kanggo vulkanisasi ngecor saka macem-macem produk jamur karet lan penet ngecor produk thermosetting liyane. Fitur: ◆ cepet-mbukak jamur fitur efficiency produksi dhuwur lan ngunci alon kanggo nglindhungi jamur; ◆ otomatis pamindhahan-in-lan-metu lan ejecting Unit ngidini kakiyatan pegawe kurang; ◆ tutup konvensional lan tutup ceceg sing pilihan; majeng lan nyoto konfigurasi lenga-cara iku saving; ◆ sistem Electric adopts PLC lan t ...


Detail produk

Tags Product

XLB-Y karet seri mesin vulcanizing penet aplikasi kanggo vulkanisasi ngecor saka macem-macem produk jamur karet lan penet ngecor produk thermosetting liyane.

fitur:

◆ jamur cepet-mbukak fitur efficiency produksi dhuwur lan ngunci alon kanggo

   nglindhungi jamur;

◆ otomatis pamindhahan-in-lan-metu lan ejecting Unit ngidini kakiyatan pegawe kurang;

◆ tutup konvensional lan tutup ceceg sing pilihan; majeng lan

   nyoto konfigurasi lenga-cara iku saving;

◆ sistem Electric adopts PLC lan tutul layar interaksi wong-mesin.

◆ 2RT / 3RT / 4RT kanggo pilihan;

◆ mesin Single lan mesin pindho kanggo pilihan;

dilakokno:

◆ Loro pilihanipun fnr jamur-transfer tengah lan bali menyang jamur-transfer

 item

 unit

XLB-
Y1000

XLB-
Y1000

XLB-
Y1000B

XLB-
Y1000A

XLB-
Y1500

XLB-
Y1600

XLB-
Y2000B

XLB-
Y2500

XLB-
Y3000

XLB-
Y4000A

XLB-
Y4000B

XLB-
Y5000

XLB-
Y6000

Mold-Ngunci pasukan

KN

1000

1000

1000

1000

1500

1600

2000

250

3000

4000

4000

5000

6000

Max. meksa apa

MPa

21

21

21

21

21

21

21

21

21

21

21

21

21

    Block stroke

mm

250

300

300

300

250

300

250

250

250

400

500

500

500

    ukuran piring panas

mm

400 * 400

420 * 420

450 * 450

500 * 500

450 * 450

520 * 540

520 * 540 600 * 600

* 600 600 650 * 600

650 * 650

800 * 800

1000 * 1000

1000 * 1000

1200 * 1200

 Max. kadohan saka piring panas

mm

0 ~ 300

280 ~ 440

270 ~ 400

190 ~ 400

180 ~ 360

200 ~ 420

180 ~ 240

180 ~ 420

200 ~ 420

700

700

700

800

    daya Motor

KW

4

4

4

4

5.5

5.5

5.5

5.5 / 7.5

7.5

11

11

15

15


  • Previous:
  • Next:

  • 

    Hubungi kita

    Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
    Address
    No.28, Shunke Rd, Yangming Science & Technology Zone, Yuyao, Zhejing, China
    E-mail
    hc@hc-machine.com
    telpon
    0086-574-62501510 0086-574-62501520
    Tampilan Online Chat!