FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

What’s requipments do you have?

Our company specialized in Thermosetting material molding, manufacture rubber silicone molding machine, injection molding machine, transfer molding machyine. BMC injection molding machine LSR injection molding machine.

Suwene wis perusahaan wis ditetepake?

Our company established in 1992.

Apa babar pisan saka mesin?

About setahun.

Apa wektu pangiriman mesin?

10-60 work days

Which countries have you exported?

We have export to many ccountries,  Russia, Ukraine, Turkey, Pakistan, South Afria, Egypt, Poland, Germany, Korea,USA, Brazil , Peru, Mexico, Indonesia, India, Vietnam, Tailand...

Carane babagan layanan sawise-sale?

Kanggo pelanggan tuku produk kita, kita nyedhiyani latihan free supaya padha bisa nggunakake lan njaga mesin independen. Kita bakal njawab pitakonan customer kang ing teknologi ing wektu. Yen perlu, kita bakal kurban panuntun dhumateng ing situs.

Kita bisa nyedhiyani pituduh technical free yen pelanggan kudu peralatan.

Arep digarap US?




Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
No.28, Shunke Rd, Yangming Science & Technology Zone, Yuyao, Zhejing, China
E-mail
hc@hc-machine.com
telpon
0086-574-62501510 0086-574-62501520
Tampilan Online Chat!