FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa karet mesin apa?

Kita pabrik utama pametumu karet penet mesin, mesin vacuum karet, karet mesin transfer, mesin karet injeksi ngecor lan ing.

Suwene wis perusahaan wis ditetepake?

We kudu luwih saka 27 taun ing lapangan mesin karet.

Apa babar pisan saka mesin?

About setahun.

Apa wektu pangiriman mesin?

About rong sasi sawise nampa simpenan.

Where is pasar utama?

pasar utama kita punika Rusia, USA, Turkey, Mid-wétan, Brasil, Pakistan, Peru lan ing.

Carane babagan layanan sawise-sale?

Kanggo pelanggan tuku produk kita, kita nyedhiyani latihan free supaya padha bisa nggunakake lan njaga mesin independen. Kita bakal njawab pitakonan customer kang ing teknologi ing wektu. Yen perlu, kita bakal kurban panuntun dhumateng ing situs.

Kita bisa nyedhiyani pituduh technical free yen pelanggan kudu peralatan.

Arep digarap US?




Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
No.28, Shunke Rd, Yangming Science & Technology Zone, Yuyao, Zhejing, China
E-mail
hc@hc-machine.com
telpon
0086-574-62501510 0086-574-62501520
Tampilan Online Chat!