Babagan awake dhewe

GX

Yuyao huacheng hydraulic daya co., LTD. Perusahaan profesional sing wis thukul munggah ing pembaharuan lan bukaan munggah saka China. Kanggo 23 taun lawas dina, ing output taunan saka nganti luwih saka 1000 saben taun, 20% saka sing kaca kanggo jaban rangkah, bahan thermosetting mbentuk sawijining sèt komplit saka desain lan Manufaktur pangolahan, kalebu mesin karet, mesin karet vulcanizing, mesin injeksi karet , mesin karet, mesin karet, peralatan injeksi karet, vakum mesin vulcanizing, BMC mesin injeksi, mesin injeksi silikon Cairan, karet hydraulic mesin ngecor, karet mesin injeksi ngecor, segel lenga vakum mesin vulcanizing, etc, mesin huacheng ing industri wis owahan ajining diri lan kualitas layanan saka derajat kehormatan.

Our company tansah ngrungokake kanggo kita pelanggan kanggo nambah panemu kita, lan kita nyoba kita paling apik kanggo ngatasi syarat kita pelanggan.

Our company terus-terusan ngenalke desain lan Manufaktur majeng tim lan konsep, wis kawangun dening perusahaan saka Taiwan, Jepang, engineers technical Hong Kong perusahaan luwih saka 10 wong, lan dilengkapi karo liya Processing majeng, saka kualitas produk, mathuk, stabilitas, automation, keamanan, pangayoman lingkungan, etc, promosi lengkap, ing saiki kita pelanggan kathah kabeh Enterprises manca lan Enterprises misuwur domestik, basa customer kita lan kroso liyane lan liyane dhuwur-mburi, ing babagan layanan sawise-sales: kita tindakake prinsip Pelayanan pisanan.

Noto tombol karya perusahaan kita punika: siji, njaga customer lawas apik; 2. Dadi apik ing ngasilaken lan prodhuksi barang; Telung produksi, kita ngerti saka dateng akeh pelanggan duwe perusahaan huacheng dina iki, mung ana dina huacheng account, kita tansah sijine syarat klien 'lan layanan ing posisi penting, 23 taun, perusahaan luwih saka sepuluh taun kepungkur aku kaya kanggo customer layanan ing Panggonan.

perusahaan menyang bahan thermosetting mbentuk industri luwih saka rong puluh taun, kanggo akeh Enterprises misuwur ing industri customer perusahaan, kayata Perkakas dhuwur electrical, Perkakas elektrik gree, haier electrical Perkakas, listrik Wolong, kapinteran BMW, Japanese jiangsu jiang perabot elektrik lan ing akeh dina sugih, utamané kanggo Perkakas elektrik project automation produksi gree, dening nuntut ketat saklawasé 10 babak saka ujian, pengawasan, review komunikasi, lan pungkasanipun menang bid wis sukses, njaluk komentar sarujuk unanimous saka gree Perkakas elektrik automation klompok anjog , project automation gree perusahaan kita dandan sing amba.

Minangka biaya pegawe Tambah lan nggoleki standarisasi produk kualitas, requirement peralatan efficiency dhuwur, safety, automation, stabilitas, lingkungan Proteksi, total gaya saka ngasilaken dhuwur, uga comfort saka operasi sijine request maju luwih, iki tim kita ing sakabèhé rencana saka desain lan Pabrik peralatan.
Ing sawetara taun sabanjuré, perusahaan bakal, minangka tansah, kanggo pelanggan anyar lan lawas kanggo nyedhiyani layanan kualitas, lan luwih ngrampungake project siji-tombol sing luwih lengkap, kanggo mesthekake yen pelanggan karo gaweyan liyane cilik kanggo ngrampungake Nilai gedhe. Lan melu aktif ing kabeh jinis produk karet lan bahan thermosetting mbentuk industri peralatan majeng, riset teknologi lan pangembangan bisnis sampurna, listen to panemu saka customer, lan nresep introduksi saka teknologi manca lan peralatan, digabungake karo tingkat kualitas, ing huacheng menyang industri karet lan Pabrik thermosetting materi peralatan ngecor merek dhuwur-mburi. We Sincerely ngajak kabeh ahli anjog kanggo kita perusahaan kanggo diselidiki lan panuntun dhumateng, lan menehi kita perusahaan promosi ageng.

 




Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
No.28, Shunke Rd, Yangming Science & Technology Zone, Yuyao, Zhejing, China
E-mail
hc@hc-machine.com
telpon
0086-574-62501510 0086-574-62501520
Tampilan Online Chat!