Product Kaluwihan

  • 1Rubber segel mesin injeksi nyambung

    Rubber segel mesin injeksi nyambung
  • 2mesin injeksi BMC

    mesin injeksi BMC
  • 3FIFO mesin injeksi karet

    FIFO mesin injeksi karet
  • AB1
  • Z [8 {L`2 [ZUXHF8S14) UU (OL
  • xy

Babagan awake dhewe

Yuyao huacheng hydraulic daya co., LTD. Perusahaan profesional sing wis thukul munggah ing pembaharuan lan bukaan munggah saka China. Kanggo 23 taun lawas dina, ing output taunan saka nganti luwih saka 1000 saben taun, 20% saka sing kaca kanggo jaban rangkah, bahan thermosetting mbentuk sawijining sèt komplit saka desain lan Manufaktur pangolahan, kalebu mesin karet ....

sinau More


Hubungi kita

Kita tansah siap kanggo you.There akeh cara kanggo hubungi you.You bisa nyelehake kita baris. Menehi kita telpon utawa ngirim lan email.choose apa cocog karo sampeyan paling.
Address
No.28, Shunke Rd, Yangming Science & Technology Zone, Yuyao, Zhejing, China
E-mail
hc@hc-machine.com
telpon
0086-574-62501510 0086-574-62501520
Tampilan Online Chat!